Bågar och lager-på-lager

Dock ser jag ut så här idag. Älskar preppy och lager-på-lager, både med kläder och smycken. Här har jag en blus från  Whistles, köpte den innan våren i år, så den finns tyvärr inte mer men kolla in deras kläder. Älskar dem (har ju jobbat för dem många år sedan nu). Koftan är också Whistles, som jag köpte 2009 tror jag. Värt investering med vissa plagg, även om det kostar mer men hållbarheten går inte att jämföra med dem billigare varumärkena. Och mina glasögon, yes där är styrka. Har inte köpt bara för att verka cooool ;P Och tro det eller ej, men trodde jag skulle köpa hem ett par brillor från alla dyra märken som t.ex Saint Laurent (hittade ett par av dem som var perfekta men kände att jag absolut inte ville lägga 3300 för bara bågen!). Gick och klagade på hur dyrt det är med glasögon fast jag behöver ett par nya. Har gått med linser men ögonen är trötta. Det blev ett par från Kylie Minogue! Hade ingen aning om att hon gjorde brillor. Men tyckte dessa var fräcka…Oj, låter som en äldre nu. Och det blev betydligt mycket billigare!

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *