Favorit i repris


Jag älskar min blus från Free people. Jag har säkert skrivit det tidigare. Nej, men verkligen! Dess mönster och starka färger. Den ger verkligen en bild av min starka karaktär. Det är det som är bäst med mode. Det är ett sätt att få uttrycka dig och visa världen ‘Hey, här kommer jag!’. Jag kommer ihåg när jag jobbade med mode. Ibland gick vi helt loco och ibland riktigt stylish. Synd att det inte var lika poppis att ta selfies som idag, då hade jag verkligen gått loco med massa bilder. Jag har frågat min mor tidigare om hon har sparat bilder från hennes tid eller kläder men tyvärr inte så mycket. Om mina framtida barn är modeintresserade så ska dem definitivt få se hur deras mor har klätt sig genom åren! De kommer säkert skratta 😛//I love my blouse from Free people! I probably said it before. No, but really. The patterns and strong colors. It really set the dot of my character. That’s the best with fashion. Its a way of expressing yourself and to show the world here I come. I remember when I was working with fashion, sometimes we looked crazy funny and sometimes really stylish. To bad it was not yet so popular with taking pics like today. I wish I had pics from how I dressed everyday. I always asked my mother about her style, when she was young, if she saved something but no. So, if my future kids show any interest of fashion I will gladly show them how I looked like!

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *