För bara en tjuga

Inköp av nya handdukar, I love it! Det är något med handdukar som blir tråkiga efter en tid. Man använder dem varje dag och dem tvättas i maskin. De slits så tråkigt. Men, i alla fall. Jag köpte dessa på sommarrean H&M home. Jag inväntar faktiskt fler handdukar från posten! När vi flyttade köpte vi bara så att vi hade till oss själva och sen har vi varit lata att köpa fler. Nä, tänkte jag. ‘Nu får det räcka. Jag måste ha fler!’ Jag köpte dessa två gästhanddukar för 20 kr. När jag kom hem så var jag lite stolt av mitt fynd, men mannen här hemma undrade varför jag inte köpte fler om de var så billiga! Men hallå, tänkte jag. Vi kan ju inte ha fler av likadan färg. Det fanns ju bara denna färg. Jag vill ju byta. Försök förklara detta för en man att förstå hur vi kvinnor tänker 😛

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *