Förra årets solskyddsfaktor // Last year’s sunscreen

Färgsprakande blusar, brodyrer, krämvita färger, slitna sommarjeans och sandaler som luftar tårna. Mmm, det doftar sommar. Alltid innan påsk plockar jag upp min sommarkartong och går igenom vad jag har och kanske något som behöver uppdateras. Direkt när jag öppnar kartongen pirrar det i kroppen, samma känsla som tiden jag träffade min man. För det var sommartid som vi träffades. Och det var då det sprakade till mellan oss och slog gnistor. Jag kan känna sommardoften på kläderna. Förra årets solskyddsfaktor har satt sig eller någon fräsch bodymist man har använt. Den gyllenbruna färgen på kroppen tillsammans med färgstarka sommarklänningar. Det får mig bara att må bra. // Colorful blouses, embroidery, cream white colors, worn summer jeans and sandals airing the toes. Mmm, that sense of summertime. Always before Easter I pick up my summer board and go through what I have, and perhaps something that needs to be updated. As soon as I open the carton, I get butterflie feelings in the body, the same feeling the time I met my husband. Because it was summer time we met. And that’s when it struck sparks between us. I can feel the summer sense on the clothes. Last year’s sunscreen has settled or fresh Body Mist has been used. The golden color of the body along with the colorful summer dresses. It just makes me feel so good.

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *