Gammalt som hänger kvar


Jag tycker det är snyggt med stilleben. Det är väldigt lätt att falla för trender, OCH det gör jag också! Men just här i denna hörna har jag plockat ihop sånt som har hängt med mig länge. Speciellt jungfru Maria. Tanken när jag köpte denna stengods staty så skulle jag ta fram den under juletid men hon har liksom hängt med hela året om. Tror faktiskt jag haft den i mer än fem år. Men det är en sån sak som inte kan kastas. Men visst blev hon snygg där bland grönskan? 😉 Lampslingan är från Granit, krukan har jag snott med mig från min älskade mamma och flaskan har fått stå modell tidigare här på bloggen. Hen köpte jag med två andra från en second hand butik i Åhus, ca tre somrar sedan.

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest5Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *