Isn’t she lovely…my flower jacket

 

Det blev ett jättebra fynd från H&M. Jag skulle egentligen försöka hitta en bikini då jag ska åka på semester om en vecka. Men när man kommer in bland alla stativ så har det bara länsats rejält och kvar hänger små trådar, pyttesmå bikiniunderdelar och toppar, VEM SKA FÅ PÅ SIG DEM??! Jag har till och med provat mindre men med en normal byst så trycks bysten ihop med bikinitopparna. Vill inte H&M att man ska ha bröst eller? Inte snygga modeller kan jag säga! Jag gick även igenom de som inte hängde på rea.

Men något som blev bra vart min jacka. Mina ögon såg dig meddetsamma. Det gavs ifrån ett ljussken som bara jag kunde se. Glitter sprudlade från dig. Och ännu mer, när prislappen stack fram. Från 799 till 150! Det säger jag är rea.


Det blev lite snabba inte-helt-perfekta-bilder, vi måste ju vara perfekta med allt idag annars så blir det inte perfekt…eller?;) Tyckte min blombild med mina golden shoes blev så mysig så den fick hänga på.

It's only fair to share...Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *